29.12.07

Joulun jälkeen....

Aika on mennyt ehkä nopeimmin nyt täällä kotimaassa jos verrataan koko reissuun. Tällä hetkellä on aika hassu fiilis matkasta. Tuntuu kuin se olisi ollut kokonaan unta tai että siitä on aikaa monta vuotta :) Ihan hassua. Kaikki reissussa otetut "epäonnistuneilta" näyttäneet valokuvatkin alkavat näyttää ihan hyviltä :) Ikävä siis on takaisin..

Nyt on kuitenkin jo joulu miltei ohi ja täytyy valmistautua ottamaan uutta vuotta vastaan. Joulu vietettiin Pertun kanssa kumpaisenkin kotona. Välimatkaa on kuitenkin vain 10 kilometriä, joten ei paha :) Kiltistikin oltiin näköjään oltu, sen verran tuli lahjoja :) Sellaiseen odotettuun joulutunnelmaan oli silti hyvin hankala päästä. Suureksi osin siksi, koska lunta ei paljoa maassa ollut ja koko joulu tuli niin yllättäen, kuitenkin, joten ei siinä kerennyt paljon mitään miettimään :)

Nyt kun ollaan kotiuduttu jo paremmin, niin ollaan lisäilty niitä lupaamiamme matkakuvia tuonne albumiin. Ja lisäillään varmaan vielä jonkun aikaa, joten jos satutte vilkaisemaan tätä blogia, niin käykää kurkkaamassa myös kuvia :) Yhteensä kuvia tuli räpsittyä koko reissun aikana joku 4000-5000 :D Eilen sitten yritin niistä valita ne parhaat teetätettäväksi ja voin sanoa, että aikaa meni oikeastaan koko päivä :) Yhteensä valitsin noin 350 kuvaa, vain :)

Mutta siis Oikein Hyvää Uutta Vuotta!