10.12.07

Päivä 73: Bangkok - Helsinki

Täällä sitä nyt ollaan turvallisesti Suomen maaperällä. Lento meni ihan hyvin ja saatiin jopa nukuttua muutama tunti. Silti väsymys painaa ja tietää sen, että illalla ollaan varmaan ihan kuoleman väsyneitä. Lento kesti 10 h 20 min, j0ka on siis tunnin pidempi kuin menomatkalla.

Otettiin sitten paikallisbussi lentokentältä tänne rautatieasemalla. Tänne päästyämme käytiin heti ensimmäiseksi ostamassa junaliput klo 10.00 lähtevään junaan. Nyt sitten chillailllaan Helsingin hienolla rautatieasemalla ja odotellaan. Täytyy kyllä myöntää, että ainakin itselle tuli hieman ikävä jo Thaimaata kun astuttiin ulos lentokoneesta. Lähinnä sitä aurinkoa ja lämpöä, kun taas Suomessa on aivan vastakohtainen sää. Mutta siis, erittäin mukavaa tulla takaisin kotiin ja pikku hiljaa alkaa se "oikea" joulufiiliskin löytymään, kunhan pääsee ensin jouluostoksille :D

Laitellaan tässä muutaman päivän sisällä uusia kuvia tuonne matka-albumiin, mutta ilmoitellaan siita sitten erikseen. Kiitokset vielä vain kovasti kun olette jaksaneet käydä lukemassa ja kommentoimassa blogiamme :) Ihan kaikille ei kylla valitettavasti nyt laitettu korttia matkan varrelta, mutta sitäkin suuremmalla syyllä TE KAIKKI olitte koko ajan meidän mielessä :)

9.12.07

Paiva 72: Hyvasti Thaimaa!

Viimeisia tunteja vietellaan taalla Bangkokin kaupungissa ja Thaimaassa yleensakin. Viimeiset tuliaiset on ostettu ja kamat pakattu lahtovalmiiksi. Lento lahtee vajaan viiden tunnin kuluttua, ja tunnin paasta lahdetaan suunnistamaan kohti lentokenttaa, jonne taksimatka kestanee noin tunnin. Helsingissa ollaan noin 06.40 aamulla (Suomen aikaa) josta matka jatkuu kymmenen junalla joensuuhun, jos suunnitelmat pitavat. Eli iltapaivalla ollaan jo astuttu kotikynnyksen yli. Yli kymmenen viikkoa ollaan oltu poissa joten voidaan kylla myontaa etta ihan mukava on tulla takaisin :)

Kiitoksia kaikille ketka ovat matkaamme taman blogin kautta seuranneet ja toivotaan turvallista ja mukavaa kotimatkaa meille. Blogitekstejakin tuli juuri nyt tayteen tasan sata. Viela viimeiset kirjoitukset kotoa, ennenkun blogi sulkeutuu. Tekstit jaavat kuitenkin kaikkien luettavaksi, jos joku haluaa seikkalujamme muistella. Mutta nyt: Sawa di khap!