24.9.07

5 yötä matkaan on...

Apuva! Matkan lähestyminen tuntuu jo todella nopealta tässä vaiheessa. Kaikki tarpeellinen on oikeastaan jo hankittu. Vielä junaliput perjantaiksi Helsinkiin ja sitten...:) Alustavasta suunnitelmasta poiketen emme varanneetkaan lentolippuja Thaimaasta Malesiaan ( meillä olisi todiste siitä ettemme vietä yhtäjaksoisesti yli 30:ntä päivää Thaimaassa) vaan varasimme netin kautta junaliput Hat Yaista Kuala Lumpuriin.


Aluksi luulin ettei junalippuja voi ostaa netin kautta, mikä olisi sääli, koska ne on kuitenkin niin paljon halvempia kuin lentoliput. Onneksi olen lueskellut aika paljon matkaoppaita, koska yhdessä niissä oli juttua, että junaliput on mahdollista varata ennakkoon netin kautta. Se pointti siinä oli, että ne liput piti varata Malesian junasivujen kautta, ei siis Thaimaan mikä tuntuisi kaikkein luontevimmalta.Varsinainen sivu, jonka kautta varasimme junaliput on http://www.ktmb.com.my/ ja www.seat61.com sivuilta löytyy muuten kaikkea tarpeellista tietoa. Lippujen hinnaksi tuli noin 23 euroa yhteensä meistä kahdesta, mikä ei todellakaan ole paljon kun junamatkalla on kestoa noin 13 tuntia, HUH!


Meillä on siis nyt lentoliput, 2 yöksi hotelli Bangkokista (Royal Hotel Bangkok), junaliput sekä varasimme myös etukäteen majoituksen siksi yöksi kun aiomme valloittaa Mt Kota Kinabalun :)


Nyt alkaa jo jännittää aika paljon, mitähän se on viikon loppupuolella :)


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

moikka!! mie sain linkin tänne Lauralta. Hurjan HYVÄÄ JA HAUSKAA matkaa teille! <3 <3

toivottaapi Tiia ja pikku Leevi-ukkeli!

Heidi kirjoitti...

kiitoksia oikkein paljon :) ja terkkuja sille pikku hurmurille!

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Hui, nyt on todellakin lähtö lähellä. Ei muuta ku bon voyage ja pitäkää toisistanne huolta! Seurailen innolla blogipäivityksiä...

Martta-Jenni :)