10.12.07

Päivä 73: Bangkok - Helsinki

Täällä sitä nyt ollaan turvallisesti Suomen maaperällä. Lento meni ihan hyvin ja saatiin jopa nukuttua muutama tunti. Silti väsymys painaa ja tietää sen, että illalla ollaan varmaan ihan kuoleman väsyneitä. Lento kesti 10 h 20 min, j0ka on siis tunnin pidempi kuin menomatkalla.

Otettiin sitten paikallisbussi lentokentältä tänne rautatieasemalla. Tänne päästyämme käytiin heti ensimmäiseksi ostamassa junaliput klo 10.00 lähtevään junaan. Nyt sitten chillailllaan Helsingin hienolla rautatieasemalla ja odotellaan. Täytyy kyllä myöntää, että ainakin itselle tuli hieman ikävä jo Thaimaata kun astuttiin ulos lentokoneesta. Lähinnä sitä aurinkoa ja lämpöä, kun taas Suomessa on aivan vastakohtainen sää. Mutta siis, erittäin mukavaa tulla takaisin kotiin ja pikku hiljaa alkaa se "oikea" joulufiiliskin löytymään, kunhan pääsee ensin jouluostoksille :D

Laitellaan tässä muutaman päivän sisällä uusia kuvia tuonne matka-albumiin, mutta ilmoitellaan siita sitten erikseen. Kiitokset vielä vain kovasti kun olette jaksaneet käydä lukemassa ja kommentoimassa blogiamme :) Ihan kaikille ei kylla valitettavasti nyt laitettu korttia matkan varrelta, mutta sitäkin suuremmalla syyllä TE KAIKKI olitte koko ajan meidän mielessä :)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tervetuloa Suomeen! On ollu tosi mahtavaa lukea teidän seikkailuista ja katsella upeita kuvia. Niin ja kiitoksia kortista :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Olipa teillä melkoinen matka... sitä on mukava muistella sitten vanhoilla päivillä ,missä sitä on tullutkaan kierreltyä. Nyt lepoa ja joulupukin odottelua... Kiitos matkakertomuksista.. oli mukava seurata ... joten kaikkea hyvää terv. Jari Kuvasoppimies