17.10.07

Paiva 20: Kota Kinabalu

Päästiin turvallisesti lentäen Kota Kinabaluun, lento kestikin huimat puolisen tuntia. Laukkuja saatiin odotella melkein saman verran. Pyyhällettiin taksilla tänne samaan majapaikkaan missä oltiin viimeksikin, kun majailtiin KKssa. Langaton verkkokin toimii täällä, varmaan melkein ensimmäisen kerran koko matkalla. Käytiin myös syömässä ähkypossuateriat kun molemmilla oli kiljuva nälkä. Heidi otti tuplakanahampurilaisen ranskalaisilla ja mie söin fish and chipsejä. Lopuksi isot Moctailit, eli makeat drinksut. Paikka oli melko hintava, yhteensä rahaa meni ruokaan n. 10e jos verrataan esim. eiliseen illalliseen, jossa itse söin rapusalaatin, kanakeiton, sisäfilettä bombay-kastikkeessa, hedelmiä ja kahvin yhteishintaan alle 4 euroa :)

Nyt kuitenkin on jonkinlainen ukkonen päällä ja odotellaan että se menee ohitse niin lähdetään varmaan kaupungille päin hiippailemaan. Huomenna aamulla sitten kohti Kuala Lumpuria. Lento lähtee 10.45 ja perillä ollaan joskus puoli kahden maissa. Siitä vielä bussilla keskustaan joten majapaikkaan päästäneen joskus kolmen aikoihin. Kuala Lumpurin lentokenttä on nimittäin yli 70 kilometrin päässä keskustasta, mutta onneks Air Asian bussit kulkee jatkuvasti kentän ja keskustan väliä hintaan 2 euroa/kyyti.

Ja sen verran vielä niiltä läheisiltä jotka toivoo jotakin erikoisempia tuliaisia, Kuala Lumpur on kaakkois-aasian paras ostospaikka joten laittakaa kommenttia tulemaan. Voidaan yrittää tuoda jotain pienempiä artikkeleita kun meillä on vielä vara kantaa parikymmentä kiloa tavaraa :)

Nyt mennään sulattelemaan ravintoa...

Ei kommentteja: