18.10.07

Paiva 21: Kota Kinabalu - Kuala Lumpur

...ja turvallisesti saavuttiin tanaan Kuala Lumpuriin, shoppailija Heidin paratiisiin :) Lento meni ihan hyvin, mita nyt pelottelivat juuri ennen laskeutumista. Kapteeni ilmoitti, etta Kuala Lumpurissa on huono saa ja saattaa siis olla turbulensseja, eli ilmakuoppia, laskun aikana...onneksi niita ei nyt pahemmin ollu, huh! vaikkei mitaan varsinaista hataa siina kuitenkaan olisi ollut, mutta kylla se aina vahan pelottaa jos lentokone heiluu ja rymisee :)

Kuala Lumpurin lentokentalla oli hieman ruuhkaa ja saatiin ootella matkatavaroita noin puolen tunnin ajan. Siita kun selvittiin niin Air Asian bussilla KL sentraliin. Paatettiin sitten hieman saastaa rahaa, eika otettukaan taksia suoraan hotellille (olisi maksanu 20 ringgia, eli 4 euroa). Menimme monoreililla (ne ilmassa kulkevat junat) Bukit Bingtaniin ja kavelimme siita vahan matkaa tahan hotellille. Hinnaksi tuli yhteensa noin 4 ringgia, eli 80 senttia. Reitti oli meille jo entuudestaan tuttu edelliselta Kuala Lumpurin vierailulta, joten sikali helppo nakki :) Hotelliin paastyamme vaihdoimme vaatteet ja lahdimme kaupungille, shoppailemaan tietysti :) Itselleni ostin pari perus T-paitaa, yht. 7 euroa. Perttu osti kans 2 paitaa yhteishintaan 10 euroa. Ostelin kylla muutamia koruja taas kun koti Suomessa ne on niin hirvittavan kalliita. Taalla esimerkiksi 3 korvakorut saa 10 ringgilla, eli 2 eurolla :) ja valikoimaa on liikaa....Kaytiin syomassa aivan tautisen hyvat kanakeitot yhdessa ranskalaistyylisessa paikassa seka juomassa kahvit. Pertun sanoin paikka oli ihan trendipellemesta. Ja osittain olikin, silla maksettiin vahan ylihintaa kahdesta, tosin erikois-, kahvista. Pertulle cappucnina, kuten aina ja mina kokeilin jotain frappe a'la caffea, joka siis jai minulta juomatta (hyi hitto!). Kahvit siis maksoi 25 ringgia, eli 5 euroa ja se on kallista taalla.

Kaupunkikierroksen jalkeen tultiin takas hotellille, levattiin hetki ja lahdettiin takas kaupungille syomaan. Ihan sellasta perus kanariisisafkaa kummallekin. Ja nyt ollaan takas hotellilla (Green Hut on siis tama paikka, eli sama mika viimeksikin KLssa). Kylla muutamat taman hotellin asukkaat houkutteli meita mukaan illanvietoon, tai siis suomeksi ryyppaamaan, mutta taidetaan passata tama kerta valista. Sen verran vasynyt on paivasta ja tarkoituksena olis herata huomisaamuna taas aikaisin, jos vaikka lahettas metsastamaan niita lippuja sinne Petronas Towerin skybridgelle. Saa nyt nahda miten jaksaa..huomenna taas kuitenkin lahdetaan shoppailemaan :) tanne on pakko tulla uudestaan ostoksille!!nyt jo tiedan sen..ja olen niin varma etta meidan aitille tai niinalle ei yksi viikko riittais taalla alkuunkaan :) mutta siis huomiseen....

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä teillä on matkan kokonaisbudjetti?

Perttu kirjoitti...

no ehka noin 2000e + lentojen hinnat per naama.