21.10.07

Paiva 23: Perttu poika sairastaa, hanta hellikaamme....

Taitaa olla Pertulla nyt se mahatauti,  jonka melkein jokainen sairastaa tallaisen reissun aikana. Aamulla heratessa olo ei ollut mita parhain, vaikka kume olikin onneksi poissa. Paivan edetessa kovat mahakivut ja ripuli vaivasi Perttua. Ei kuulemma ihan hetkeen ollut pitanyt moista tautia. Muisteli, etta joskus lukiossa vai yla-asteella oli ollut yhta raju tauti. No mina sitten kipittelin apteekkiin laakkeita ostamaan. Onneksi apteekki sijoitsee ihan tuossa kavelymatkan paassa. Epaonneksi laakari ei ollut paikalla, kun laakkeet mita Perttu tarvitsee saisi vain laakarilta.
Sanoivat apteekissa, etta kolmen tunnin paasta, eli klo 14.00, laakari olisi tavattavissa. Siis takaisin Pertun luo ja odottelemaan. Kun sitten menin apteekkiin takaisin iltapaivalla, niin nyt laakari olisi kuulemma paikalla vasta klo 15.00. Huoh, eiko voisi menna viela vaikeammaksi? Kavin sitten aikani kuluksi kiertelemassa kaupoissa. Ostin iltaa varten yhden leffan ja roskalehden :)

Onneksi laakari oli paikalla kun menin uudestaan apteekkiin. Kerroin tilanteen ja antoi Pertulle hiilitabletteja, 2 veteen sekoitettavaa suolapussia(?) ja laakkeet, jotka kuulemma lopettaa ripulin. Hintaa laakkeille tuli vaivaiset 10 ringgia, eli noin 2 euroa. Siita sitten kavin nopsasti itselle jotain syomista ja 7elevenista (pieni elintarvikekauppa) Pertulle mehua ja jotain ruokaa, jos hanet saisi syomaan jotain...joka kuitenkin oli toiveajattelua :p laakkeita siis naamaan, juomista ja lepoa. Siina sitten nukahdettiin kummatkin ja herattiin vahan aikaa sitten. 

Olo on kuulemma vahan parempi, mutta silti maha on viela aika sekaisin..jospa se sitten huomenna olisi paremmassa kunnossa..mietittiin myos, mista tuo mahatauti olisi voinut tulla ja tultiin siihen paatokseen, etta pahan tekijana oli mita luultavammin toissapaivainen salaatti...ja kun niita salaatteja pitaisi varoa taalla pain maailmaa....:/ noh, menenkin tasta taas katselemaan potilasta....

 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi voi..Perttuun on nyt iskeny valkoisen miehen taudit :) Että pakki kunnolla sekaisin..Koitahan parantua. Terveisin Velipoika Nummelasta

Anonyymi kirjoitti...

Tärpätii ja lepoo.. mutta.... Kimi voetti vormulat.. voi mitä män tekemään.. taitaa tulla talavi kun on pakkastakii ainakkii 6-10 mutta aarinko paestaa. Kaikkee hyvee. terv Jari Kuvasoppimies

Anonyymi kirjoitti...

Koittakaahan saada se Perttu kuntoon ja varokaa niitä salaatteja ja katukeittiöitä. Niistä kun ei aina tiedä mitä saa. Pakkaspäiväterveisiä vaan koko Elorannan porukalta.

Perttu kirjoitti...

kiitokset vaan kaikille 'huolenpidosta' alkaa jo nayttamaan olo hieman valoisammalta. josko tassa vaikka selviaisi sittenkin hengissa loppuun asti :)