24.10.07

Paivat 25 ja 26: Oikeasti viimeiset paivat KLssa

Jaahas eli mahatauti alkaa olla takanapain, vaikka viela valilla vahan mahanpohjaan sattuukin. Ruokahalu on kuitenkin palannut ja nyt jaksaa taas touhuta ja kierrella melkein taydella teholla. Varattiin eilen bussiliput kohti Langkawin saaria ja huomenaamuna klo. 9 lahdetaan liikkeelle kohti Kuala Perliksen satamakaupunkia mista jatketaan valittomasti lautalla Langkawin saarelle. Majapaikkakin on sielta varattu neljaksi yoksi ja lisaa on vara ottaa jos silta tuntuu....yksi mestan parhaista rannoista on 200 metrin paassa joten jos nyt saisi vaikka kaytya uimassa ekaa kertaa reissulla!

Eilen meni viela lepaillessa, iltapaivalle asti maattiin ja lepailtiin taalla, sen jalkeen kaytiin vahan pyorimassa kaupungilla ja ostoskeskuksissa. Mitaan ihmeempaa ei mukaan tarttunut mutta ilalla kaytiin syomassa tahan asti reissun kallein ateria (elettiin pari paivaa alibudjetilla) jossain hienossa italialaisessa pitseeeriassa. Kummallekin omat pizzat ja vesipullot maksoi hulppeat 75 ringgia eli 15e. Tarjoilu ja palvelu oli kylla hyvaa ja paikassa oli sellainen 'hienon ravintolan' fiilis. Pitsatkin oli tosi hyvia ja maukkaita. Eilen piti kirjoittaa mutta tavattiin tassa koneelle jonottaessa mukava pariskunta ja sitten jutellessa menikin monta tuntia joten koneelle ei enaa oikein paassyt. Mentiin suoraan nukkumaan kun kellokin oli jotain kaksi yolla. Tehtiin myos lista ruokalajeista ja asioista mita on ikava. Listalla oli ainakin seuraavaa:

*Sauna
*Makkaraperunat
*Sinappi
*Aitin tekemat karjalan piirakat (seka Martta kahvilan piirroot)
*Makkarakeitto :)
*Ruisleipa
*Salmiakki
*Kahvi
*Jogurtti
*Suolakurkku ja meetvursti
*Hernekeitto
*Lihapullat
*Kaikki Martan tekemat herkut

...ja tietysti ystavat ja laheiset on listalla ykkosena.

Tanaan sitten pyorittiin kaupoissa viimeista kertaa. Heidi tuhlasikin rahansa silla verukkeella etta saarilla ei ole mitaan ostettavaa.  Mukaan lahti aivan ihana musta paita, kaulakoru, rintaliivit, caprit ja meikkeja. No, kaikki on kuitenkin sanonu etta siella saaristossa elaa alibudjetilla jokatapauksessa koska ei tule tehtya mitaan kallista. Ainoa mika maksaa on ruoka ja majoitus. Ennen lahtoa kaydaan tanaan viela testaamassa 'kaupungin paras pihvipaikka' mika sijaitsee vahan matkan paassa. Parempi olla kunnon sapuskat.

Mut nyt mennaan syopottelemaan. Seuraavat terveiset sitten aurinkorannoilta!

Ei kommentteja: