6.11.07

Paiva 39: Vika ilta Phi Philla

Tultiin juuri syomasta, kaytiin paikallisessa ravintolassa jossa syotiin aivan jarkyttavan kokoiset annokset sweet and sour chickenia ja riisia (mulle) ja nuudelia (heidille). Annoksista jaksettiin syoda ehka puolet, joten voin sanoo etta jopa Peltolan Mikollakin tekis tiukkaa tuollaisen satsin vetaminen. Eras suomalainen Dive masteri sita paikkaa suosittelikin ja sanoi etta annokset on valtavat...ruoka yhteensa + kaljat mieheen teki noin 6e. Vaikka tama on koko Thaimaan kallein saari, ei thai-sapuska ole ikina kallista.

Joka tapauksessa huomenna jatketaan kohti Phuketia, jatkosuunnitelmista ei ole viela tietoa. Tarkoitus olisi etsia sielta Phuketin kaupungista kasiin ainakin se ravintola, jossa tarjoillaan suomalaista ruokaa. On melkoisen ikava kotimaan makuja. Pitkaan siella ei kuitenkaan ajateltu viihtya, turistien maara pistaa paan sekasin ja katujen varrella norkoilevat vaatturit (joita jokaisessa turistipaikassa on, onneksi ei taalla Phi Philla) pistavat pitemman paalle vihaiseksi. "Terve terve! mitta kuulu?" on se yleisin lause jota kuulee kun kavelee raataliliikkeen ohi. Veikkoset juoksee tuon saman sloganin kanssa kasi ojossa morjestamaan ja yrittavat saada liikkeeseensa sisalle. Onneksi Thaimaassa ei kuitenkaan mitaan varsinaista pakkomyyntia ole, ja kohteliaasti sanoo vaan et 'no thanks' ja hymyilee niin kaverit ymmartaa ettei kiinnosta. Toistahan tuo touhu on esim. Turkissa, missa kauppoihin raahataan melkein voimakeinoin.

Ostin tuosta pari leffaa sadepaivien varalle, voidaan sitten kannettavalla katsella jos ei liikenteeseen paase. Hintaa DVD-elokuvilla on taalla Phi Philla 2e kpl (muualla maassa voi olla halvempaa) ja taalta loytyy jarestaan kaikki elokuvat jotka ei ole suomessa viela edes teattereissa. Jonkun thaimaalaisen tappelupatkankin ostin, saa nahda miten laatutavaraa taalla tehdaan :)

Nyt mennaan kuitenkin nauttimaan tasta illasta ja lampimasta saasta tuonne saaren keskustaan. Toivottavasti ei ratkea viihteelle, kuten paikalliset sanoo 'on Phi Phi, every day is saturday'...

Ei kommentteja: