8.11.07

Paiva 41: Karon Beach, Phuket

Aamulla herailtiin taas kaikessa rauhassa ja siina puoli yhdentoista aikaan selviydyttiin aamupalalle tuttuun Little Mermaidiin. Perttu otti aamiaiseksi pekonia, munia, sampylan, kahvia ja mehua (oli siis sellainen setti) ja itse otin 2 palaa ruisleipaa seka jogurttia ja myslia. Pertun annos oli ihan sopiva aamiaiseksi. Minun annos oli kylla pettymys, silla leivat oli tosi pienia (yhteensa normaalin ruisleipa palasen verran syotavaa) ja sama juttu oli jogurtin ja myslin kanssa. No, kuuma oli ja eikai sita muutenkaan olisi jaksanut paljoa syoda. Aamupalan jalkeen kaytiin varaamassa yhdesta matkatoimistosta huomisen ohjelma. Eli huomenna ko 7.45 lahtee meidan minibussikyyti hotellilta kohti Koh Samuin saarta. Tiedossa on 8-9 tuntia matkustamista huomenna, jee :)

Taman jalkeen kaytiin hakemassa hotellilta reppuun ylimaaraista tavaraa ja hypattiin taksin kyytiin. Taksi vei meidat viereisen rannan postitoimisoon, josta siis laitoimme 4,5 kg paketin kohtu Suomea. Hintaa tuli paketille 2500 bahtia, eli noin 50 euroa. Eli Martta-aitee saapi toivottavasti taas postia 10 paivan kuluttua :) Nyt on sitten rinkat hieman tyhjempia, eli voidaan taas lahtea kohta shoppailemaan :)

Kaveltiin takaisin postitoimistolta hotelliin ja saastettiin rahaa. Kaytiin siina samalla vilkaisemassa paikallisten markkinoita. Hyvin pitkalle samantapaiset ovat, mita meilla on myos Suomessa. Ruokaa, vaatteita ja kaikkea kraasaa on tarjolla :) Taalla ei myyjat vaan ahdistellut samalla tavalla, kuin ihan noissa turistipesissa. Matkan varrelle jai myos Dino Park, jossa meinattiin aluksi kayda, mutta ei sitten kaytykaan kun kavi selvaksi, ettei siella ole muuta kuin minigolfrata. Ihan hauska juttu olisi varmaan ollut, koska rata on rakennettu Kiviset ja Soraset -teeman ymparille. Mutta ei vaan jaksettu kunnolla innostua..

..kaveltiin siis kaikessa rauhassa muutaman kilometrin pituista rantaa pitkin takaisin hotelliin. Rannat on taalla kylla tosi hyvia ja hiekka on mukavantuntuista. Muuten paikka ei hirveasti savayta. Ehka turismi on poikinut liikaa epamiellyttavia lieve-ilmioita, jotka tekevat paikasta hieman ahdistavan tuntuisen.

Kaytiin syomassa tuossa ennen iltaa hyvat sapuskat hotellin vieressa sijaitsevassa pienessa Red Onion nimisessa paikassa. Ihan perus thai ruokaa syotiin ja maksettiin ihan kohtuuhinta paikan hintatasoon nahden (yht. 4 euroa). Nyt sitten mietitaan, etta lahdetaanko katsomaan turistiranta Patongin rietasta yoelamaa tuohon 6 km paahan..mutta huomenna taas lisaa meista :) ja Thaimaasta..

Ei kommentteja: