3.12.07

Paiva 66: Bangkok - Ko Chang

Eilinen paiva oltiin siis ihan rennosti. Kaytiin illalla vahan kiertelemassa Khao San Roadilla ja siina samalla nautittiin parit oluet. Aikaisin nukkumaan, silla tanaan piti aamulla herata jo ennen kello seitsemaa.

Ihan hyvissa voimin ja ajoissa herattiin, syotiin aamupalaksi tonnikalavoileivat ja sitten meidat jo haettiinkin Ko Changin -saarelle menevaan bussiin. Bussi oli ihan ok. Matkan kesto oli 6,5 tuntia (mukana myos lauttamatka) ja valissa tehtiin yksi pysahdys. Vastoinkaymiset alkoi sitten heti kun paastiin lautalle. Pertun olo huonontui yks kaks ja mahataudin poikasta alkoi olla mahassa. Siita kun sitten selviydyttiin saarelle niin taksilla mentiin lahimmalle rannalle ja mentiin heti lahimpaan hotelliin. Hotelli on vasta avattu Buffalo Bill, ja melko hintava. Yksi yo maksaa huoneessa 1700 bahtia, eli reilut 30 euroa. Mutta ei haluttu riskeerata pertun terveytta ja lahtea etsimaan halvempaa, joten jaatiin siis tahan. Muutaman tunnin sisalla Pertun olo kuitenkin huononi entisestaan ja alkoi tuntua, etta koko mies kuivuu kasaan. Ripulointia ja oksentelua, eika tule mitaan muuta enaa kuin vain vetta.

Soitettiin siis sairaalaan ja lahivakuutukseen ja lopuksi tilattiin kyyti parin kilometrin paassa sijaitsevaan kansainvaliselle klinikalla. Vakuutuksen pitaisi siis korvata kaikki, joten ei syyta huoleen. Ambulanssilla sairaalaan ja siita sitten Perttu tutkittavaksi. Ottivat verikokeet ja kyselivat kysymyksia. Mukana oli kaksi tosi mukavaa sairaanhoitajaa ja laakarina ihan patevan tuntuinen mies. Muutenkin sairaala vaikuttaa siistilta ja hyvalta paikalta. Laakari totesi, etta Pertulla on joku bakteeri veressa ja antibiooteilla sita sitten hoidetaan. Tiputukseenkin herra joutui ensimmaista kertaa elamassaan. Antoivat viela unilaaketta, etta varmasti saa levattya kunnolla. Itse paasin sitten ambulanssin kyydissa takaisin hotellille, joten ei tarvinnut etsia taksia. Saarella taksit on todella kalliita, koska tietty matka yleensa jaetaan useamman kyydissa olijan kesken. Taksimatkat on siis kontta summia ja niista ei oikein voi tinkia, vaikka olisikin yksin matkustamassa.

Perttu siis on ainakin taman yon sairaalassa ja huomenna heti aamulla menen hanta sinne sitten katsomaan. Muuten paikkana Ko Chang vaikuttaa todella mukavalta. Pakko sen verran sanoa, etta tasta nykyisesta huoneesta on merinakoala ja tamaniltainen auringonlasku oli aika upea :) Mutta huomenna on pakko muuttaa johonkin halvempaan ja eksoottisempaan, eli siis elelemaan suloisten gekkojen kanssa :)

Huomenna taas lisaa...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa !

Kylläpä se rupesi poikaa koettelemaan oikein tosissaan!!Surullista että vielä näin viimepäivinä tuli tällainen reissu, eipä olisi enää tuota kokemusta tarvinnut tulla. Toivotaan että löytyy hyvät lääkkeet ja tauti paranee pian että pääsette kotimatkalle lähtemään varatulla lennolla. Kyllä täällä taas kerran jännitetään ja toivotaan pikaista paranemista. Terveisiä ja koittakaahan jaksaa!