6.12.07

Paiva 69: Viimeista viedaan Ko Changilla...

Eli viimeista paivaa ollaan vietetty rauhallisissa merkeissa talla Ko Changin paratiisisaarella. Suomessa siis tosiaan on itsenaisyyspaiva ja taalla taytti kuningas eilen 80v. Kovat oli karkelot kun viinan myynti oli kielletty joka ravintolassa ja kaupassa :)

Kun noustiin ylos aamulla (ja syotiin runsas ja ennenkaikkea ilmainen aamiainen) niin paatettiin heti kattelyssa etta skootterista ei luovuta viela tanaan, vaan vuokrattiin se toiseksikin paivaksi. Huristeltiin sitten tuota saaren itapuolta ympari, missa ei viela oltu kayty. Maisemat oli paikoitellen sanoinkuvaamattoman hengityksensalpaavia, niin sanoekseni. Tiekin oli inhimillisempi ja vahemman mutkaisempi kuin taalla lansipuolella. Iltapaiva meni Heidin toiveiden mukaisesti: rannalla maatessa ja uiskennellessa. Lampoa ja merituulta tulee kylla varmasti Suomessa ikava, taalla kun +20 astetta tuntuu jo pirun viilealta.

Illansuussa makselin huoneen vuokran kuluneelta viikolta ja saatiin pieni alennuskin. Palauttelin myos skootterin ja varasin puhelimitse meille paikat huomiseen Bangkokin bussiin. Bussimatkahan kestaa taas sen kuutisen tuntia, mutta se onkin sitten kotimatkan lisaksi viimeinen pitempi matka talla reissulla, luojan kiitos siita. Tien paalla ollaan oltu reissun aikana yhteensa varmaankin aika monta vuorokautta, joten ajatus paikallaan olosta tuntuu vaihteeksi aika houkuttelevalta...Kun istuttiin rannalla ja syotiin illallista, muisteltiin kotia ja kaikkia niita asioita mita ikava on. Koti-ikavaa ei ainakaan helpottanut tieto siita, etta kotona olisi tuoreita karjalanpiirakoita ja paistia. No, kohtahan niista paastaan nauttimaan.

Nyt lahdetaan kuitenkin hotellin suuntaan ja pakkaillaan vahan kamoja valmiiksi. Huomenna lahtee lautta saarelta klo 10.30 ja bussi klo 12.00...Bangkokissa pitaisi olla puoli kuuden aikoihin. Mutta sen kummemmitta juoruitta, viela seuraavaan kertaan!

Ja Hyvaa Itsenaisyyspaivaa!

Ei kommentteja: