8.12.07

Paiva 71: Bangkok

Huhhuijjaa! Ensimmainen shoppailu paiva takana ja toinen edessa :) Aamulla herattiin tekstiviestiin, joka oli hollantilaiselta ystavaltamme Tessalta. Han oli juuri saapunut kanttis hotellimme, eli siis samaan hotelliin meidan kanssa. Sittenpa aamupalan merkeissa kello yhdeksan aikoihin nahtiin taas ja kerrottiin kuulumisia. Tosi kiva oli kuulla Paista ja Chiang Raista, eli paikoista, jotka meilta nyt jai seuraavalle Thaimaan reissulle ;)

Siitapa sitten Pertun kanssa lahdettin etenemaan ja otettiin mittaritaksi viikonloppumarkkinoille. Reippaan vartin paasta oltiinkin jo suuren ihmisjoukon keskella markkinakojujen aarella. Muutama tunti vierahti melko nopeasti ja mukaan tarttui tuliaisia kotiin viemisiksi :) Siita sitten iltapaivan puolella mentiin skytrainin kyydilla suurten ostoskeskusten aarelle. Ihan ensimmaiseksi kylla kaytiin syomassa Subwayssa terveelliset patongit :D ja sitten lahdettiin suunnistamaan kohti MBK:ta (7 kerroksinen ostari, todella halpa muiden kalliiden ostareiden vierella). Siellapa sitten vietettiinkin loppupaiva. Jotain loytyi itsellekin, mutta lahinna tuliaisia osteltiin. Kellon lahestyessa seitsemaa otettiin taksi kohti Khao Sania ja siita sitten jatkettiin jalan kohti hotellia.

Nyt sitten ollaan otettu ihan rennosti tassa pari tuntia ja ehkapa kohta mennaan thai hierontaan, viela kun se on mahdollista. Mutta siis, viimeinen kokonainen yo taalla Thaimaassa. Seuraava vietetaankin sitten ei niin mukavasti lentokoneessa :p Mutta miettikaa nyt, paiva 71!!! :)

Huomenna jatkuu....

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heips !

Mukavaa kun vihdoinkin kohta kotimatka koitaa! Kylläpä varmaan olettekin kokeet ja nähneet vaikka mitä, ehkä sellaistakin johon ette osanneet varautuakaan, mutta kokemuksena seuraavaa matkaa varten ovat ikävämmätkin asiat opiksi. Täällä on erittäin masentavat ilmat, vettä sataa ja välillä tuuleekin sekä lumet ovat nyt sitten lähes kadonneet. Mutta toivotaan, että kotia on mukava palata joten toivotaan oikein turvallista lento-ja junamatkaa! Kohta nähdään!!Terv. Kotoväki