5.12.07

Paiva 68: Ko Chang

Ko Chang on ihana paikka ja tanaan oli ihana paiva :) Aamulla herattiin joskus puol kymmenen aikoihin ja mentiin siita melkeinpa suoraan hotellin aamupalalle. Huoneen hintaan sisaltyy aamupala ja se tarkoittaa siis sita, etta saadaan tilata aamupala listalta mita vaan ilmatteeks :) Siis kun siina meidan hotellin yhetydessa on myos sellanen teksasilaistyyppinen UUSI ravintola, niin tilataan siita ruokalistalta se aamupala....Ei paha tarjous, kun normaalisti huoneen hintaan sisaltyva aamupala on ollut vaan paahtoleipaa ja teeta tai kahvia. Syotiin sitten ihan tukevat aamupalat ja lahdettiin metsastamaan 100 metrin paahan skootteria. Vuokrattiin skootteri paivaksi kayttoomme hintaan 200 bahtia, eli siis 4 euroa.

Sitten muutaman tunnin ajan ajeltiin saaren lansi puolta aina saaren etela osaan asti ja tietysti takaisin. Matkaa tuli yhteensa noin 40 kilometria. Tiet lantisella puolella on paljon makisempia, kuin itaisella puolella. Vahan valia on melko jyrkkia ja aika tiukkoja mutkia ja makia. Monta kertaa ajateltiin, ettei tuo skootteri jaksa kyydittaa meita kahta ylos isoja makia, mutta niinpa se vain jaksoi. Tosi kauniita maisemia ja luonto on vihreaa koko ajan, joten mikas siina on ajellessa. Loydettiin muuten aivan ihana ranta, jossa ei paljon edes turisteja ollut :) Oikeesti, koko matkan ajan on ollut sellainen pieni toive tuolla pienessa mielessa, etta vahanko olisi hienoa jos saisi viettaa aikaa autiolla rannalla. No taman paivan ranta kylla melkeinpa vastasi toivetta. Loydettiin sellanen syrjemmassa oleva ranta, jossa oli ravintola ja baari. Paikalla oli myos muita ihmisia, jotka oli myos saapuneet paikalle omilla mopoillaan. Siita sitten lahdettiin rantaa pitkin kavelemaan ja ei edes tarvinnut pitkalle kavella kun loytyi sellainen kohta, jossa ei paljon muita nakynyt. Kaytiin uimassa ja otettiin arskaa seka tietysti valokuvia :) Tunti viihdyttiin paikallaan ja sen jalkeen lahdettiin jatkamaan matkaa takaisin pain. Pysahdyttiin viela ottamaan muutama kuva tosi hienolta nakoala paikalta ja sitten takaisin hotellille.

Hotellilla Perttu jai lepailemaan huoneeseen hetkeksi ja mina suuntasin viela rannalle. Sitten kello laheni jo puoli neljaa ja oli paivan ensimmaisen aterian vuoro. Ruokapaikaksi valittiin rannalla sijaitseva rafla. Perttu otti thai-ruokaa ja mina tonnikalasalaatin. Harmi vain, etta Pertulle teki todella pahaa nahda tonnikalaa ja salaattia asken pitamansa taudin jalkeen, joten hanelle jai sitten ruoka syomatta :( No, tuossa asken kaytiin syomassa meidan hotellin omassa ravintolassa, joka siis on puhtaasti pihvi painotteinen, ja Perttu otti tietysti jonkun pihvin sinihomejuustokastikkeella ja perunoilla :) Itse soin joitain juustojuttuja ja jalapeno salaattia. Jalkkariksi otettiin pari jaatelopalloa...

Tanaan on muuten Kuninkaan syntymapaiva ja se tarkoittaa taalla sita, etta alkoholia ei anniskella tana paivana missaan ravintolassa. Eli siis kaikki baarit on myos kiinni, mutta ne voivat avata ovensa heti klo 24.00 jalkeen jos haluavat. Tanaan kaydaan siis aikaisin nukkumaan ja huomenna olisi tarkoitus lahtea uudelleen kiertelemaan saarta skootterilla. Meinattiin aluksi kayda vierailemassa lahi saarilla, mutta ehka on kuitenkin parasta vain pysya paikallaan ja nauttia tasta saaresta :)

Kuvia olisi kylla laitettu nettiin, mutta meidan muistitikulla on virus, joten ei oikein onnaa talla hetkella :( Viimeistaan sitten viikon paasta laitetaan kun ollaan takas Suomessa :p Kiva tulla kotiin, mutta jo nyt tuntuu haikeelta pelkka ajatuskin jattaa Thaimaa taakseen...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka matkalaiset!
Tänään nostamme SINIRISTILIPUN salkoon itsenäisen Suomen kunniaksi. 90 vuotta on pitkä taival ja olemme ylpeitä suomalisuudesta. Vihtytkää ja tulkaa terveenä takaisin. Odotamme kovasti.
Terv. Jari Kuvasoppimies

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan!
Päivittäin on luettu postianne ja sen vuoksi ei ole tuntunutkaan, että olisitte "kovin kaukana", soiteltukin jokunen kerta, MUTTA haikeeta on kotipuolessakin, kun ei ole nähty ETTÄ korkea aika sieltä on kotiin tullakin (onneksi olette terveinä, Pertun sairastuminen kyllä säykäytti). Täällä on suvisää ja vesi tippuu räystäistä. Toivotaan teille oikein mukavaa loppulomaa ja TERVETULOA kotiin. Ikävä kyllä jo onkin, kauempaa ei paljon kestäisikään :(!!!!
Rakkain terv. Martta-äiti pesuieineen