2.10.07

Paiva 5: Viimeinen ilta Bangkokissa

Eli vietetaan viimeista iltaa Bangkokin hulinan keskella. Huomenna lahdetaan aamulla kohti Hua Hinin paratiisirantoja. Ylihuomenna sitten jatkamme kohti Hat Yaita, Thaimaan etelaista rajakaupunkia josta jatkamme miltei heti Kuala Lumpuriin.

Tamakin paiva meni kuin siivilla ja MBKn ostoskeskuskin tuli tutuksi, vaikka ei keritty kuin viidenteen kerrokseen kun koko rakennuksessa on seitseman kerrosta. Tuohon viiteen kerrokseenkin meni melkein koko hiton paiva. Heidin shoppailuinto meinasi ryostaytya kasista, mutta selvittiin kuitenkin lahes budjetin rajoissa. Itse kavin hakemassa eilen tilatun paidan raatalilta, joka maksoi kaikkiaan 1000 (20e) bahtia...okei, myonnetaan, tuli maksettua ylihintaa mutta ei voi mitaan. Paita kylla istuu todella hyvin ja on mukava paalla. Heidi taas osti pari laukkua (n. 8e yhteensa), topin (n. 4e) rannekorun (5e) ja Thai-silkkisen huivin (6e)....itse ostin noin neljan euron aurinkolasit ja samanhintaisen paidan. Syotiin hyvin parissa eri paikassa, kokeiltiin erilaisia nuudeliruokia ja kevatrullia (noin 4e) ja itsella kofeiininpuute alkoi potkia sisaan ja paivalla alkoi massiivinen paansarky joten paikkasin asian juomalla paikallista (yllattavan hyvaa) cappucinoa. Tilattiin myos Khao San roadilta jostain kuppilasta Singapore Slingit, viinaa oli ainakin puolet ja maku aika karvas, yhteensa juomat maksoivat noin vitosen, olivat ilmeisesti aika spesiaali drinkkeja kuitenkin...Bangkokissa muutenkin juomapuoli on melko kallista ja drinkit varsinkin hintavia (2-3 e :) kalja on kylla melko halpaa, noin 50 senttia tolkki.

Nyt lahdemme kuitenkin laittamaan tavaroita kasaan ja lepailemaan huomista junamatkaa varten, kellohan on taalla 5 tuntia edella joten kun te olette suomessa viela toissa, on taalla jo pimeaa. Mutta nyt ei muuta kun heippa hei, toivottavasti voidaan kirjoitella Hua Hinista lisaa, ja ehka lisata kuviakin kuva-albumiin!

Ps. Olokin on parantunut huimasti aamuisesta :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan ja tosi mukava kuulla, että hyvin menee. Ihanaa kun Perttu muistaa minuakin siellä "shoppailu-reissuilla", ois varmaan vielä hauskempaa kun minäkin olisin siellä hämmentämässä. No hengessä olen mukana ja täältä kotipuolesta toivomme teille turvallista matkaa uusille seikkailuille.

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan!
mummo ja ukkikin lähettää terveisiä. Ollaan juuri lähdössä Viljon synttäreille.
Hyvää matkaa!!!
T. Päivi & Ukki & Mummo