4.10.07

Paiva 7: Hua Hin -> Hat Yai

Jaahas, kello lahentelee taalla puoli kahta. Herailtiin tuossa vaille 11 kun meni eilen jonnekin kolmeen asti yolla paikallista 'viskia' nauttiessa. Kyseessa on siis Mehkong eli mekkala. Helvetin pahanmakusta myrkkya mutta kokiksen kanssa menee joten kuten. Kaytiin pienen rapulan vaivatessa syomassa jotkut hampurilaiset aamiaiseks, oli vahan tuoreempaa tavaraa kun mcdonaldsissa, ja maksokin vahan yli euron per naama.

Tanaan olis illalla edessa aika pitka junamatka Hat Yaihin, juna lahtee taalta paikallista aikaa kello 19.11 (jos ei ole myohassa, kuten yleensa aina) ja on perilla Hat Yaissa aamulla seitseman jalkeen (jos ei ole taaskaan myohassa). Hat Yaissa ja yleensakin Thaimaan etelarajalla on ollut jotain kahinoita buddhalaisten ja muslimien valilla ja homma on kai siella aika kireena joten sinne ei jaada, vaan lahdetaan suoraan junalla Kuala Lumpuriin paivemmalla. Se matka kestaa taas jotain 14 tuntia....Kuala Lumpurista sit varmaan seuraavat viestit laitellaan, jos ei Hat Yaissa ole heti rautatieaseman laheisyydessa toimivaa nettimestaa. Tanaan ostettiin myos varmuuden vuoksi myos Lonely Planet: Malaysia -matkaopas joka on aika kattava katsaus koko maahan ja kulttuuriin, ettei olla taaskaan ihan puilla paljailla kun paastaan perille Kuala Lumpuriin. Malesiassa on tosiaan huomattavasti enemman muslimeja kuin Thaimaassa, mutta mitaan kiihkouskoa siella ei esiinny, kuten lahi-idan maissa. Varsinkin isommissa paikoissa ei tarvitse juuri pukeutumistaan tarkastella, tosin mitaan kaikista eroottisimpia rytkyja ei kannata niskaan vetaa. Saa nahda mita koko mesta sisaansa katkee.

Mut nyt lahdetaan viela nauttimaan ihanasta Hua Hinista rantoineen, ravintoloineen ja kauppoineen. Adios!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

eikö sitä ole joskus ollut puhetta ettei se wiski ole hyvänmakuista.... mutta kaikkea hyvää... terv Jari Kuvasoppimies

Anonyymi kirjoitti...

Hei täältä omasta kotoa! vihdoin tänään saatiin netti toimimaan,kyllä se kestikin ja täytyi aivan uhkailla liittymän irtisanomisella ennenkuin saatiin ukkoja katsomaan. Vikaa oli kuulema linjojen molemmissa päissä, piuhat poikki. No siellä ne meidän"pikkuiset lapset"maailman karusellissa pyörii, kunhan ei vain iskisi rahapula ja koti-ikävä todenteolla. Kyllähän siellä on varmaan kovasti kaikkea katseltavaa ja erilaisia houkutuksia jotka eivät taida ollakkaan niin edullisia kuin matkaa suunnitellessa ajattelitte. No täällä kotosuomessa on ihan mukavan lämmintä ja huomenna lähdemme mökille viikonlopuksi. terkkuja vain teille molemmille t.velholan kotiväki