6.10.07

Paiva 9: Shoppailua Kuala Lumpurissa

Taalla alkaa jo pimeta kun siella on paiva viela taydessa kaynnissa. Muutama tunti saatiin odotella aamulla taalla majapaikaa sohvalla ennenkuin huone meille vapautui. Sitten klo 12.30 meile sanottiin, etta huone olisi nyt vapaa :) Perttu nukui jonkin aikaa tai siis tunnin tuossa sohvalla ja mina meinasin monesti nukahtaa. Juteltiin parin australialaisen reppumatkaajan kanssa. Yksi reissun parhaista puolista on se kun saa vaihtaa kuulumisia toisten samanhenkisten kanssa. Jutellessa sita tulee sellainen tunne, etta reppumatkailijat ovat yhta suurta perhetta keskenaa, oma perhe kun on talla hetkella niin kaukana.....

Mutta siis mita tanaan on jo tehty, eli shoppailtu :) Kuala Lumpur on ISO mesta. Rakennukset on ainakin talla Golden Triangelin alueella (Kuala Lumpurin keskus) korkeita ja isoja. Kauppoja on liikaa tallaiselle pienen budjetin reissaajalle. Tanaan kerettiin kaymaan kahdessa isossa (ihan vieressa sijaitsevat onneksi :) ostokeskuksessa, LOT 10:ssa ja BB plazassa (kaikki Big Brother fanit varmaan diggais ;) Mukaan lahti kylla taas vaikka mita. Ensin miun hankinnat : eli vihdoin ja viimein loytyi sellainen kaupunki, josta loytyy farkkuja myos minun kokoiselle lansimaalaiselle (hintaa oli 14 euroo) , perus pikee paita (5 euroa), aidot helmikorvakorut ja sormus (siis ovat Borneon sademetsan jarvihelmia, hinta yht. 12 euroa), ja jotain muuta pienta. Pertulle sit yks paita lisaa (4 euroo), boksereita ja sit en enaa muista :) Muuten yleisesti ottaen Kuala Lumpur on Bangkokia kalliimpi paikka, mutta siis yleensa aina jossain liikkeessa on alennusmyynnit kaynnissa. Taalta siis loytyy ihan samanlaisia vaateliikkeita, joissa tosi kivoja vaatteita, mutta hinnat on vahintaan suomen tasolla. Itse kuitenkin pidan paljon enemman tasta paikasta kuin Bangkokista. KL on paljon sivistyneempi ja siistimpi paikka.

Pertun maha tuntuu olevan aina hetkittain hieman sekaisin :) Tanaankin kun kaytiin syomassa ensimmaisen kerran taas vuorokauteen oikeaa ruokaa, niin pakki silla rassulla meni sekaisin. Piti ottaa taas vahan rauhallisemmin ja siita se sitten taas asettui aloilleen, onneks. Tosin vijka saattoi mita luultavammin olla pitsassa, minka Perttu tilasi. Reunat pitsassa oli mustat tai hyvin paistuneet :) mutta muten pitsa oli sisalta hieman kylma. Kaikkea voi siis sattua. Mutta me syopot lahdetaan syomaan taas tassa jossain vaiheessa kunhan tuo nalka tulee ensin takaisin :)

Mielessamme on talla hetkella yksi kysymys, kun ei tiedeta miten varattais lennot Kota Kinabalulle tiistaiks......

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moro!! Onpas yllätys, että pertulla on pakki sekaisin..=) (oli intissäkin pari kertaa) Tiialla alkaa jo olemaan melko iso maha, laskettuun aikaan on enää pari kuukautta. Ja saattaapi olla että tulee vielä vähän etuajassa.. Rasmus on jo tosi iso poika, yrittää vähän uhmata isukkiaan...=) Oppisopimuksen aloitin 1. päivä, että ihan mallillaan on kaikki. Suunniteltiin yks päivä kerkkäsen kanssa, että olisi jonnekkin inttiporukalla kerääntynyt muistelemaan. Jos sitten ensi vuoden puolella pidettäisi se saunailta... T. Juhis (eli myllynen)

Perttu kirjoitti...

Terveisia vaan Raipelle ja Tiialle, toivottavasti homma menee putkeen ja tulee raipelle terve pikkusisko tai veli. Ja tottakai, pitaahan sita inttiakin muistella...joten ensi vuoden puolella siis :) voikaatten hyvin.