3.10.07

Paiva 6: Bangkok-Hua Hin


Taallapa sita ollaan, Hua Hinin sydamessa. Aamulla oli aikainen heratys, perati klo 6.00. Siina sitten pakattiin kamat kasaan ja nopsaan aamupalalle. Uloskirjautuminen hotellista, kalliista sellaisesta, ja sitten taksilla Hualamphonin rautatieasemalle. Asema oli suhteellisen selkea ja junakin tuli ajallaan. Tosin tama asema on Bangkokin paa-asema. Tavattiin myos pari muuta reppumatkaajaa, poika oli italialainen ja tytto ranskalainen. Olivat olleet reissussa jo 10 kk :) Niinpa, miettikaas jos myo jaadaan kans tanne vahan pitemmaks aikaa lomailee :) no tuskin sentaan.

Junamatka meni ihan OK:sti. Luultiin junaa vahan isommaksi. Junassa oli vaan kaksi vaunua ja niistakin yksi vaunu oli aina jaettu kahteen eri vaunuun. Mutta siis kakkosluokassa matkustettiin, ilmastointi toimi hyvin ja perati ilmainen ruoka tarjoiltiin matkan aikana. Juna ei kulkenut ihan samaa speedia mita ne kulkee meilla Suomessa :) huippunopeus saattoi olla jopa 80 km\h. Kauniita maisemia tuli nahtya. Kauniit sokeritolppavuoret kaukana horisontissa peltojen takana, aivan jotain uskomatonta. Tavalliseen tapaan, juna oli hieman myohassa. Kaverimme (johon siis tutustuimme Helsingin lentokentalla) oli meita vastassa Hua Hinissa ja oli odottanut karsivallisesti melkein tunnin. Hua Hinissa katselimme ensin ymparillemme ja siita suoraan syomaan. Paikka on ollut tahan asti tosi mukava. Majapaikkana on keskustassa sijaitseva joku Hotelli :) Naatte sitten kuvia myohemmin. Kaytiin myos ekaa kertaa thai-hieronnassa, 300 bahtia (6 euroa) yksi tunti. Ja oli hyva :) eika naiset ainakaan pahemmin ahistellu miehia. Paikat rusahteli ja kipeet hartiat sai kyytia. Taa ois kylla jokaisen koettava.

Nyt on sit kierrelty markkinoilla. Perttu osti itselleen farkut, 700 bahtia (14 euroa) ja mie en taaskaan oikein mitaan itelleni. Ai niin..taalla olis ollu myos myynnissa aivan tajuttoman suloisia koiranpentuja, mm. huskyja, tiibetinpalatsikoiria, kaneja, akvaariokaloja yms.

Mutta nyt jatkamme kaljoittelua ja palaamme astioille taas huomenna :)


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heipä hei matkalaiset! Mielettömän ihana lukea, että teillä on siellä kaikki hyvin! Mutta älkää siellä nyt liian hyvin viihtykö, tulkaa takasin suunnitelmien mukaan! :D -Minna ja Markus-

Anonyymi kirjoitti...

Joo, viisainta olis pysyä aivan sovitussa aikataulussa ja tulla ajallaan kotiin! ettei teitä tarttee sitten laittaa kotiarestiin..Nurmeksesta mummolta ja ukilta terkkuja! Shoppailemaan kyllä tekis sinne mieli kovasti, mutta kaikki ajallaan..Kuulumisiin!

Henna Riikka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Viihtykää nyt vähän huonommin ettei tartte olla niin kateellinen täällä suomessa :D Paljon kuvia ja älkää hävitkö!