7.10.07

Paiva 10: KL -> Batu Caves

Tanaan nukuttiin myohaan. Kello vetelee puolta paivaa talla hetkella, herattiin noin tunti sitten. Tanaan olis tarkoitus lahtea katsomaan Batu-luolia, jotka sijaitsee tossa noin 13 kilsan paassa. Kyseessa on siis jokin hulppea luolasysteemi, minne on rakennettu joku hindutemppeli. Luolat loydettiin virallisesti noin 120 vuotta sitten, jonka jalkeen nopeasti sinne rakennettiin pieni temppeli joka on sen jalkeen kasvanut hieman isompiin mittasuhteisiin. Luolalle pitaa nousta noin kolmesataa koristeellista porrasta ja luolat ovat sisaltapain kuulemma melko psykedeelisen nakoisia. No, kohta nahdaan! Mutta nyt aamupalalle...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heips :) joko teitä alkaa vaivaamaan kovakin koti-ikävä? ja ootteko jo ihan ruskeita? :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi teitä "raukkoja" ku maailman ruokia maistelette noi innossaan. Mulla jäis varmaan suurin osa syömättä, oon niin perin suomalainen ja tottunu tavan murkinoihin.
Tos kiva täältä seurailla teidän reissailua. Voikaa hyvin ja tulkee ehjänä takasin!
-Marjo-

Anonyymi kirjoitti...

Heippa taas! Vai maan alle meinaatte nyt mennä varokaa ettei vesi tule vastaan!! Täällä ollaan normaalissa syys-säässä ja eikä mitään erikoisempaa kuuluu kuin mummoa ajeluttelen pyörätuolilla. Joten eikun terkkuja taas ja pärjäilkäähän.

Heidi kirjoitti...

Hello hello! Koti-ikava vaivaa aina valilla. Tietaa jo nyt kuinka mukava on palata takaisin Suomeen. Oikeestaan ei olla rusketuttu paljo ollenkaan :) on naa paivat menny hyvin pitkalle kaupoissa ja ilmastoiduissa tiloissa. Rannallakaan ei ola kayty kuin ihan vahan kavelemassa siella Hua Hinissa. Mutta kylla tassa kerkee viela varia ottamaan :)