10.10.07

Paiva 13: taalla korkealla edelleen...

Hitaasti tuntuu menevan tama ilta. Odotellaan innolla sita huomista kiipeilya. Onneksi Perttu otti tuolle kannettavalle Dexter-sarjan 1.tuotantokauden, niin voidaan aina katsella ohjelmia kun tylsyys meinaa yllattaa :) Kysyttiin myos taman paikan yhdelta omistajalta jatkoyhteyksista Sandakaniin. Saatiinkin sitten kuulla, etta perjantaina Malesiassa on kaikilla lomapaiva. Muslimit juhlivat silloin ramadanin loppumista, ja tama tarkoittaa sita, etta paikalliset lahtevat liikenteeseen eli hotellihuonetta tai bussikuljetusta on vaikeampi saada. Perjantaina ei sitten nailla nakymin ollakaan lahdossa viela yhtaan minnekaan taalta. Valitettavasti kaikki yksityiset huoneet on varattu, eli me majoitutaan sitten sellasessa 8 hengen huoneessa :) Sitten lauantaina paastaan lahtemaan sinne Sandakaniin tai Sepilokiin (siella on ne orangit), tosin vasta iltapaivan kyydissa on tilaa. Kyydin kesto on jotain 4 tuntia, auts.

Mutta nyt haukkaamaan jotain pienta iltapalaa ennenkuin mennaan nukkumaan. Huomenna aiotaan kuitenkin suht ajoissa olla liikenteessa. Jos vaikka ennen klo 9 ollaan kiipeilemassa niin kiva olis :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Että ramada..... sitä kyllä kannatta seurata ..saattaa olla riemukasta juhlimista ainakin 3 päivää..se taitaa olla muslimien suurin juhla .. kai... .niin niillä on tapana... mutta poltsi sai nähdä ensilumen tänä aamuna.. aivan hirvittää ajatella että tulee talvi ja paukku-pakkaset ...muuten valtakunnassa kaikki hyvin terv. Jari kuvasoppimies