8.10.07

Paiva 11: Petronas towers, KL tower ja shoppailua...

Jep, eli tana aamuna oli tarkotus lahtea aikasin varaamaan liput petronas toweriin, sinne kun on rajoitettu kavijamaara eli 200 per paiva. Jonottamassa olisi pitanyt olla jo puoli kahdeksalta mutta eipa jaksettu herata, joten kaydaan siella muuten vaan, mutta ylos ei kait paasta. Jokatapauksessa KL tower tarjoaa kuulemma paremmat nakymat, onhan sekin varmaan parisataa metria korkea ja maen paalla. Tanaan yritetaan laittaa postiin myos paketti kohti suomea, johon laitetaan jotain turhaa roinaa mita otettiin mukaan ja sitten heidin ostamia vaatteita ynnamuita :) toivottavasti onnistuu. Nyt kuitenkin kohti petronas towersia....kirjoitellaan myohemmin lisaa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä on kuulostanut aivan unelmalta teidän matka, tosin rahan menoahan ei voi estää, mutta kerrankos sitä siellä on :) Mitä kaikkea "turhaa" teillä sit oli matkassa? Olis kiva kuulla ja ottaa opikseen, ihan kun ite joskus lähtiskin :D -lea

Anonyymi kirjoitti...

Eihän näitä pysty lukemaan, alkaa tehdä mieli tulla perässä. Thaimaa on hieno paikka! Nauttikaa nytten kun on mahollisuus.. pois ei ole kiirettä, täällä kerkeää palella tarpeeksi. Kantsii käydä apteekista pillereitä, jos maha menee pahemmin sekaisin, on nimittäin tehokkaita ja auttaa heti. Ei kannata pilata lomaa masutautiin. Koitelkaahan pärjäillä..

Perttu kirjoitti...

Joo siis sita turhaa roinaa on lahinna aivan liikaa vaatteita, ei osannut oikein odottaa tata ilmastoa. Pelkat sandaalit olis ihan ok ja parit shortsit. Muutamat alusvaatteet eika mitaan muuta...tosin tuo vuorikiipeily tuo vahan pakollista lisatavaraa...Taalla on paljon parempi vaatevalikoima kun missaan Suomessa ja monta kertaa halvempi joten mita jarkea kantaa sielta kamaa? :)