9.10.07

Paiva 12: Kota Kinabalu

Taas on matkaa kertynyt jokunen sata kilometria. Lennettiin siis Air Asian koneella tanne Kota Kinabalulle tuossa aamupaivasta. Lento meni kaikin puolin mukavasti ja henkilokunta oli oikein ystavallinen. Vaikka lento kestikin reilut 2,5 tuntia niin mitaan ateriaa ei lennolla tarjottu. Jos sitten halusi jotain syoda niin se maksoi vahan rahaa. Perttu kokeili jotain currynuudeleita ja totesi ihan menevaksi safkaksi :) Lentokentalle kun saavuttiin niin yritettiin nostaa rahaa automaatista, mutta jostain kumman syysta se ei toiminut. Liekko vika korteissa vai automaatissa?( kylla siella tililla viela rahaa on, ei siita sentaan ole huoli :) Rahan tilapainen puute koitui sitten pieneksi ongelmaks. Meillahan ei ole viela paluu lentolippuja Kuala Lumpuriin, ja koska emme omista luottokorttia, niin ainoa tapa varata lentoliput on Air Asian toimisto ja maksuhan tapahtuu meidan tilanteessa kateisalla. Ei sitten voitu varata lentolippuja lentokentalla (Air Asian ainoa toimisto sijaitsee siis lentokentalle). Mietittiin, etta joko kaydaan jostain muualta nostamassa rahaa ja mennaan sitten ostamaan liput tai sitten kysyn isilta kauniisti voisko se vaikka auttaa vahan :)

Talla hetkella ollaan kuitenkin Akinabalu nuoriohostellissa (katsottiin Lonely Planetin oppaasta taas joku kivan oloinen mesta). Ihan OK paikalta vaikuttaa. Hinta kahden hengen huoneessa on 56 ringgia per yo (eli noin 10 euroa). Huomenna olisi tarkoitus jatkaa Kota Kinabalu Parkkiin, joka siis on siina aivan lahella Mt Kota Kinabalua. Soitettiin ja kysyttiin millainen on huone tilanne ja hyvalta kuulemma nayttaa.

Nyt kuitenkin mennaan syomaan tuonne jonnekin, ennen kuin alkaa sataa ja ennen kuin Perttu hiillostuu liikaa (se on nalkaisena aivan tajuttoman akainen :) see you later...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Pieni vinkki.... rahaa kannattaa nostaa sellaista automaatista joka on pankin yhteydessä.lisäksi sellaiseen aikaan kun pankkikin on avoinna.. jos kortti menee jumiin niin sen saa pankista pois.. poltsilla toimii aina automaatit joko hyvin tai huonosti heh...hehhhh kaikkea hyvää... terv Jari Kuvasoppimies

Anonyymi kirjoitti...

Tsaukkis!

Vai taas on lennetty, mistähän te löydättekään vielä itsenne?? Saattaa olla ette osaa enää kotia tullakkaan ja varsinkin kun näyttää että eurot hupenevat sellaista vauhtia että taidatte joutua sinne karjapaimeniksi!!Joo varmaankin marraskuulla on jo budjetti aika tiukka, tokkopa siellä saa edes makaroonia ja tonnikalaa edulliseen hintaa?? No nauttikaahan matkasta ja pysykää terveinä,eikä Pertunkaan kannata sitä viskiä juoda urakalla kun se on niin hyvää!! Terveisiä Velholasta, sielläkin on pimeää.