29.10.07

Paiva 31: Ao Nang, Krabi, Thaimaa

Paiva alkoi tossa vaille kahdeksan kun kommittiin vaivoin sangysta ylos Langkawin saarella. Paahtoleipaa ja nuudelisoppaa naamaan, kamat kasaan ja kohti lauttasatamaa. Saatiin pienen haahuilun jalkeen selville mista lauttaliput saa ostettua ja kerettiin passitarkastuksen jalkeen ihan ajoissa paattiin. Venekyyti Langkawilta Thaimaan puolelle kesti reilun tunnin ja maksoi 27 ringgia per naama, eli reilun vitosen. Nyt on sitten Thaimaan leimat passeissa ja oleskeluaikaa maassa 27. marraskuuta asti. Eli siis ennen sita on poistuttava maasta. Kaydaan varmaan tuossa noin kolmen viikon paasta siella Kambodzhassa niin saadaan tuoreet leimat passiin.

Joka tapauksessa, Thaimaan puolella Satunin lauttasatamassa holmoiltiin ja mietittiin milla paastaisiin Krabille (Valimatkaa noin 200-300km) kunnes juteltiin yhden australialaisperheen kanssa jotka oli kans menossa samaan suuntaan. Vuokrattiin sitten porukalla sellainen pieni minibussi jolla kuski ajeli nelja tylsaa tuntia tanne Krabille. Hintaa tuli 700 bahtia yhteensa meille kahdelle, eli jotain 14e. Perilla loydettiin tallainen pieni majatalo nimeltaan Sea World, jossa ollaan vaan yksi yo kunnes muutetaan naapuriin halvemman hinnan toivossa. Taalla maksetaan 800 bahtia per yo, ja naapurissa kaytiin myohemmin katsomassa niin taysin vastaava huone 500 bahtia per yo. Joten kavellaan 50m ja saastetaan muutama euro jos viivytaan taalla viela ainakin kolme yota.

Huomenna ajateltiin tutustua paikkaan vahan paremmin, vaikkei tama Ao Nang olekaan mikaan kovin suuri paikka. Turistikausi on alkanut, se tuli huomattua. Lansimaalaisia pyorii ja hyorii joka kulmalla ihastellen joka paikassa olevia samanlaisia tavaroita. Kuitenkin ajateltiin ehka ylihuomenna kayda kiertelemassa naita ymparilla olevia saaria, otetaan ihan jarjestetty retki kun ovat niin halpoja (450b, sisaltaa ruuat, juomat, oppaat, kaiken mahdollisen). Toivottavasti keli muuttuu aurinkoisemmaksi, pilvista on tama paiva ollut. Mutta kuitenkin, nyt ottamaan lepoa raskaan paivan jalkeen. Seuraaviin kuulumisiin...

Ei kommentteja: