3.11.07

Paiva 36: Krabi -> Phi Phi Island

Aamulla tultiin laivalla tanne paratiisimaiselle Phi Phi -saarelle. Tahan mennessa ollaan vain etsitty majatalo missa yopya, kayty syomassa lounasta ja katseltu vahan ymparillemme. Saatiin sellainen pieni huone jossa on kaikki tarvittava: Kuuma suihku, siisti vessa ja tuuletin. Hintakin oli suht edullinen saaren majoitukseen nahden (varsinkin nyt high seasonin aikaan) eli 600 bahtia per yo (12e). Oltiin varauduttu maksamaan yli tuhatkin bahtia mutta onneksi ei tarvinnut.

Nopeasti vilkaisten saari vaikuttaa todelliselta paratiisilta, ehdottomasti kauneimmalta paikalta tahan asti. Vedet ovat satumaisen turkoosit, rannoilla vain sileaa valkoista hiekkaa ja palmupuita. Ihmiset on ystavallisia ja mika parasta, koko saarella ei ole yhtaan autoa tai edes mopoa, eika sen puoleen autoteitakaan. Pelkkia pienia hyvakuntoisia laatotettuja katuja. Taallakin uudelleenrakennetaan paljon, 2004 vuoden tsunamin jalkeen lahes koko saaren rakennukset menivat uusiksi...

Nyt lahdetaan hoitamaan heidin rakkoja joita tottero sai flip flopeistaan...kunnon kavelykengat on kaiken A ja O :) katsellaan illalla lisaa.

Ei kommentteja: