31.10.07

Paiva 33: Ao Nang, Krabi

No ei nyt ole tama paiva mennyt ihan putkeen. Kaikki alkoi oikeastaan eilen illalla, kun kaytiin syomassa ne halvat pizzat. Pertun pitsassa oli paljon sienia ja hanen maha ei sitten tykannyt oikein hyvaa siita. Illalla vahan ennen kuin mentiin nukkumaan maha alkoi temppuilla, eli siis mahakipua, taas vaihteeksi. Johtuu todennaklisesti siita, kun ne sienet on niin huonoja sulamaan mahassa ja Pertulla on muutenkin tosi herkka potsi, joten sienet ei ole ehka paras vaihtoehto. No eihan tuollaisia asioita tule nalissaan ajatelleeksi vaan sita syo ja ajattelee sitten. Ei siis aamulla lahdetty minnekaan saarihyppely retkelle vaan koitetaan ensin parannella masukki :) Toivottavasti retki onnistuu huomenna, nimittain kaytiin apteekista kunnon laakkeita, joilla pitas vaivan parantua aamuun mennessa :)

Saa oli tanaan todella kaunis taalla. Herailtiin kaikessa rauhassa ja puolen paivan aikaan raahauduttiin rannalle. Perttu varjoon nukkumaan ja Heidi aurinkoon karyamaan. Itse kavin uimassa muutamaan kertaan, Perttu vain kerran ja vasta silloin kun kykeni mahansa kanssa. Paivalla ei siis kayty missaan syomassa, joten kun lahdettiin rannalta niin kavin ostamassa jotain syotavaa lahimarketista. Yllatyksekseni loysin ruisleipaa! Paketissa oli puolenkymmenta sopivankokoista ruisleipasiivua ja maksoi 40 bahtia, eli vajaan euron. Pakko oli ottaa kokeiltavaksi ja ihan syotavaa oli. Ei tietenkaan niin hyvaa kuin mita Suomessa, mutta sinnepain :) enaa salmiakkia kun vain loytais....

Iltapaiva ja alkuilta ollaan majailtu tuolla meidan huoneessa katsellen jotain musiikkikanavaa ja toivoen, etta Pertun maha paranisi. Asken kaytiin syomassa tien toisella puolella sijaitsevassa ravintolassa. Itse otin riisi-kana risottoa, joka tarjoiltiin puolikkaasta ananaksesta ja Perttu tyytyi valkosipulileipaan, otin viela itselleni jalkkariksi suklaabanaanipirtelon, joka todellakin jai juomatta. Oli nimittain kamalin pirtelo mita olen koskaan juonut. Yhteensa sapuskat tuli maksamaan noin 6 euroa. Tasta sitten lahdetaan varmaankin takaisin huoneeseen ja toivotaan parempaa huomista. Jospa nama Pertun mahavaivat saataisiin kuriin talta reissulta..siis huomiseen :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Kylläpä se koettelee Perttupoikaa, taitaisi olla paras jos olisi ollut mukana vain purkkihernekeittoa ja armeijan kuivamuonia? No koettakaahan pärjätä ja varoa sitten jatkossa mitä suukkiin pistätte. Terveisä täältä pimeästä kotomaasta.