30.10.07

Päivä 32: Ao Nang, Krabi

Hengissä ollaan ja hyvin pyyhkii! Tää päivä on menny melko rennoin meiningein. Heräiltiin kaikessa rauhassa, nautittiin aamiaiseksi ekaa kertaa koko reissulla mysliä ja jogurttia, ja sen jälkeen vaihdettiin majapaikkaa melkein puolta halvempaan. Kierreltiin kaupungilla ja Heidille tarttui mukaan läpsyt ja kaulakoru. Itseltä taas hajosi Kuala Lumpurista ostetut sandaalit,prkl..onneksi on kuitenkin jotkut läpsyt itselläkin joten niillä mennään. Käytiin myös tutustumassa rantaan ja sen läheiseen pieneen lahden poukamaan, jossa sijaitsi muutama huippukallis hotelli. Rannat on kyllä kauniita ja maisemat aika hienoja. Meidän mielestä ehkä parempi paikka kuin Langkawi, vaikka Langkawilla olikin verovapaita tuotteita.

Muuten on ollut ihan kaunis päivä, mitä nyt illan on vettä satanut. Käytiin syömässä pahat pizzat, jossain halvassa turistiraflassa. Kaiken lisäksi tarjoilija ei osannut laskea rahojakaan oikein vaan antoi takasin liian vähän. Tosin summa oli niin mitätön etten jaksanut asiasta meteliä nostaa. Ihan muuta toista oli kun päivällä käytiin lounaalla tällaisessa aivan pienessä katuravintolassa jota piti jokin thaimaalainen perhe. Ruuat oli todella edullisia ja tarjolla oli vain muutamia thaimaalaisia suosikkeja. Ruuat oli tosi hyviä hintaansa nähden, kun koko ateria juomineen maksoi meille yhteensä 3 euroa.

Huomenna lähdetään varmaan saarihyppelylle, eli mennään paatilla muutamia ympärillä olevia saaria katselemaan ja snorklailemaan ynnämuuta. Tämä siis jos keli on miellyttävä ja saadaan vielä retki varattua tänä iltana :) Tässä Krabin ympärillä on paljon todella kauniita saaria joten näkemistä varmasti riittää ja kuvia laitellaan heti kun voidaan!

Huomiseen!

Ei kommentteja: