2.11.07

Paiva 35: viela taalla Krabilla...

Herattiin aamulla siina kahdeksan aikoihin, mutta paastiin liikenteeseen vasta kymmenen jalkeen. Ensin kaytiin lisailemassa tassa laheisssa nettipaikassa kuvia meidn matka-albumiin. Eli kaykaa siis katsomassa uudet kuvatukset :) Taman jalkeen lahdettiin kavelemaan Ao Nangin vieressa sijaitsevalle rannalle, jossa kuulemma paikalliset viettavat aikaansa viikonloppuisin. Puolen paivan aikaan oli aika tuskaista liikkua, vaikka matkaa oli noin 1 km..ja tama ranta ei kuitenkaan ollut mikaan huippuranta. Pitka ja kultahiekkainen, mutta todella roskainen.. Joten kun oltiin nahty tama kaikki niin saastettiin hermoja ja otettiin tuk-tuk Ao Nangin rannalle.

Kaytiin syomassa rannan lahella sijaitsevassa kuppilassa lounasta. Perttu soi klubi-voileivan ja itse otin kananuudeli-keiton, jonka muuten soin puikoilla :) ei mikaan helppo nakki aloittelijalle. Kun sitten oli mahat taynna niin mina menin kaymaan manikyyrissa ja pedikyyrissa ja Perttu otti silla valin thai-hieronnan. Yhteensa molempien hemmottelu maksoi 200 bahtia, eli 4 euroa. Taman jalkeen kerettiin juuri saapua hostelliimme ennen kuin alkoi sataa vetta. Sita on sitten satanut ihan mukavasti koko illan taalla.Meidan oli tarkoitus lahtea syomaan illalla jonnekin hienoon paikkaan, mutta ei sitten kehdattu kun vetta satoi ja vahan meinasi ukostaa. Taman takia paadyttiin majapaikkamme vieressa sijaitsevaan irlantilaiseen pubiin..

..Josta koko hauskuus sitten alkoi. Itse tilasin kana-enchilladoja ja Perttu tilasi pitkaan himottua sisafiletta, joka oli tuotu Australiasta asti. Pihviannos oli viela naurettavan kallis, (yli 8e!) Joka tapauksessa, pienen odottelun (20 min) jalkeen saatiin alkupalaksi tilattu valkosipulileipa cheddarjuustolla. Sitten taas pienen odottelun jalkeen (15 min) sain omat kana enchilladat. Soin kaikessa rauhassa ja hyvin syotyani odoteltiin viela parikymmenta minuuttia etta Perttu sai pihvinsa, joka oli kuulemma aivan kuminen ja kaiken lisaksi koko satsista puuttui kastike. Pienen odottelun jalkeen saapui kastike joka vain pudotettiin kupissa poytaan. Kukaan ei edes pahoitellut tapahtunutta, Perttu pyysi jopa etta saataisiin lasku ja lahdettaisiin kun ei jaksanut odottaa pihviaan, mutta ei saatu sitakaan. Perttu antoi tarjoilijalle pari vihaista katsetta ja vahemman miellyttavaa kommenttia jonka jalkeen kaveri ei uskaltanut sanoa enaa mitaan. Kuulemma huonoin sisafile ikina ja paskin palvelu koko universumissa. Alennustakaan ei saatu, luonnollisesti. Joten noin tunnin odottelu ja toinen osapuoli kerkesi syoda jo ennenkuin toinen sai edes oman annoksensa. Paikan nimi on Irish Rover, jos ikina tulette Ao Nangiin niin pysykaa kaukana...tai alkaa tilatko sisafiletta, koska se perkele soikoon haetaan odotellessa australiasta asti :) (Perttu saneli askeisen)

Nyt sitten lahdetaan takaisin hostellille ja kaydaan ajoissa nukkumaan. Huomenna lahdetaan klo 8.30 veneella kohti kuuluisia Phi Phi saaria. Huomenna siis lisaa..

Ja siis kaykaa katsomassa uusia kuvia:)

Ei kommentteja: