3.11.07

Paiva 36: Phi Phi Don

Nyt alkaa olla ensimmainen paiva takana taalla saarella. Iltapaivalla olikin sitten sadetta luvassa ja kastuttiin aivan kuten muutkin, ketka oli samaan aikaan liikenteessa. No, omassa hostellin huoneessa on kuitenkin lammin suihku, joten ei mitaan hataa. Taalla sade nimittain tuntuu yllattavan kylmalta. Illalla ennekuin mentiin syomaan niin kaytiin juttelemassa yhden sukelluskoulun tyypin kanssa taalla Phi Philla jarjestettavista kursseista. Tama kyseinen henkilo oli suomalainen, eli taalla olisi mahdollista saada koko kurssi suomeksi. Pilvi (sukellustytto) piti oikein hyvan esittelyn sukeltamisesta taalla seka antoi todella positiivisen kuvan heidan firmastaan. Hintakin oli ihan ok. Taalla tuo 3 paivan aloituskurssi siis maksaa 11900 bahtia, eli noin 240 euroa. Kallis sijoitus, mutta kylla me se tiedetaan :) Mietitaan viela etta otetaanko taalla se kurssi vai sitten Koh Taolla.

Asken kaytiin syomassa burgerit ja jalkkariksi lettuja hillon seka jatskin kera. Yhteensa koko homma maksoi 6 euroa. Nyt sitten lahdetaan takaisin hostellille ja aiotaan nukkua kunnon yo unet, silla huomenna on rankka paiva tiedossa. Ajateltiin menna rannalle aurinkoa ottamaan :)Kuvia yritetaan laittaa huomenna, siis huomiseen...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sukelluskurssit kuulostaa tosi mielenkiintoisilta..Kunhan ei vaan jää pohjaan lopullisesti :) Täällä suomessa on ruvennut kelit kylmenemään ja ensilumi on satanut tännekkin Nummelaan.. Että nauttikaa lämpimistä..

Terveisin Nummelan porukka

Anonyymi kirjoitti...

No niin, nytpä on pyhäinpäivät jo vietetty: Käytiin etelä-suomessa ihailemassa lunta, kun täällä polvijärvellä ei vielä sitä herkkua ole, pakkasta tosin on noin 4 astetta. Siellä sitä vain syödään... joten mitenkähän pulskassa kunnossa sitä ollaankaan kunhan tuutte kotia, vai verottaako nuo ruikkupäivät aina osansa tuosta ylensyönnistä? Tekkuja vain taas täältä kotikonnuilta.